FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Kedves Jegyespár!

Ceremóniamesterként 2008 óta, 2010-től pedig mint bűvész-ceremóniamester veszek részt esküvőkön; ez a kifejezés azóta az én nevemmel forrt egybe az esküvőszakmában. Én találtam ki és én voltam az első, aki e két gyönyörű hivatást együttesen alkalmazta. Azóta is az egyetlen olyan ceremóniamester vagyok, aki ebben a formában főállásban, évente 25-40 ifjú párnak teszi varázslatossá a nagy napját!

Az ESZSZÉ Egyesületnek (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) megalakulása óta a tagja vagyok. A jegyespároknak az egyesületbeli minősített tagságom garanciát jelent az általam elvégzett munka minőségére nézve.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett program segít a jó hangulat fenntartásában vagy azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé, varázslatosabbá teszem a mulatságot.

A kezdetektől fogva rengeteg trükköt alakítottam át speciálisan az esküvőkre, hogy ott minden tekintetben megállják a helyüket. Ezek a “varázslatok” rövidek, az ifjú párról és az esküvőről szólnak. A csodák végén pedig jön az elmaradhatatlan katarzis, a véget nem érő taps, mely egyértelműen az ifjú párnak szól.
Fontos szempont lehet a döntésetekben az is, hogy a szerződéskötéstől egészen a lakodalom napjáig segítséget tudok Nektek nyújtani a szervezésben, hiszen a több száz sikeres esküvőn rengeteg tapasztalatot szereztem.

Már az első találkozás alkalmával végigbeszéljük a nagy nap eseményeit, és a beszélgetésünk alapján általam elkészített forgatókönyvet a szerződés megkötésekor át is adom nektek. Ez a forgatókönyv végigkíséri a felkészülési folyamatot és segítségetekre lesz abban, hogy ne tévedjetek el az események útvesztőjében.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt, és egyedülálló szolgáltatást kínáló ceremóniamester segítségét, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

Amennyiben Ti is varázslatos nagy napot szeretnétek, akkor ne várjatok tovább! Keressetek meg még ma!

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok!

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Fanni és Laci

Az esküvő dátuma: 2024-06-22

"Pétert csak ajánlani tudjuk! Nagyon de nagyon örülünk, hogy ő vezényelte le a nagy napunkat. Már az első találkozáskor tudtuk, hogy tuti szuper lesz vele az esküvőnk.  Így is lett, aznap és még másnap is a násznéptől azt hallgattuk, hogy mennyire szuper volt Péter. 😍 A bűvészszámok, külön egyediséget adtak az estének, amit kicsik és nagyok is egyaránt, teljes mértékben élveztek. Ha bárki Pétert választja, garantált az ámulás/bámulás az este folyamán és a folyamatos "azta ezt hogy csinálta" felkiáltások! 😄"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Ancsi és Seref

Az esküvő dátuma: 2024-05-18

"

Az enyém egy különleges esküvő volt, mivel török származású vagyok. A vendégek egy része nem beszélt magyarul. A vendégekkel Péter, ennek ellenére is, nagyon jól megtalálta a közös hangot. Mindenki szájtáltva nézte a büvésztrükkjeit, többen irígykedtek és mondták, hogyha "újra házasodhatnának" biztosan őt választanák. Az első találkozástól kezdve, az utolsó pillanatig mindenben számíthattunk rá. Profi módon vezényelte le az esküvőt.
"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Nóri és Dani

Az esküvő dátuma: 2023-09-30

"Már az esküvőszervezés kezdetén tudtuk, hogy az átlagostól eltérő ceremóniamestert szeretnénk a nagy napra. Péterrel az első találkozás is olyan volt, mintha mindig is ismertük volna egymást. Azonnal megvolt a kölcsönös szimpátia. A szervezés során mindig minden kérdésünkre azonnal válaszolt. Az ötleteinket segített megvalósítani és az esetleges aggodalmaink kapcsán is megnyugtatott. Csodálatosan koordinálta a napot, előzetesen annyira jól összeállítottuk együtt az ütemtervet, hogy minden nagyon flottul ment. Egyáltalán nem volt rohanás, nyugodtan meg tudtunk élni minden pillanatot, hiszen Péter maximálisan levette a vállunkról a terhet. Nagyon tetszett, hogy az este folyamán beiktatott szórakoztató trükkjei, játékai nem csak a násznépet, hanem minket is meglepetésként értek. Ha újra ceremóniamestert kéne választanunk, nem döntenénk máshogy."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók