FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Kedves Péter!

Kereken két hónapja! 🙂

Nehéz szavakba önteni, de valami hihetetlenül fantasztikusan fenomenális volt a nagy napunk! S az, hogy ez így lehetett, nagyon nagy részben a Te érdemed is!

A mai napig hol elérzékenyülve, hol nevetve gondolunk vissza július 9-ére, a napra, amelynek forgatókönyvét végtelenül profin, rengeteg tapasztalatodból merítve állítottad össze, meghallgatva és beépítve a személyes kéréseinket. De nemcsak elkészült ez a forgatókönyv, hanem a zseniális vezényleteddel meg is valósult belőle minden, akkor és ott, ahol ezt elterveztük, s ennek eredményeként elvarázsoltál mindenkit: a legkisebbektől a legnagyobbakig, a rokonoktól barátokig, természetesen beleértve minket is.

Emlékszünk, hogy már az első személyes találkozó utáni percben tudtuk, hogy Rád van szükségünk. Meggyőzött minket a tapasztalatod, a személyiséged, a közvetlenséged és nem utolsó sorban a varázslataid.
Nyugodtak voltunk, hiszen éreztük, hogy jó kezekben leszünk nagyjából fél év múlva. Ez hatalmas segítség volt, hiszen elég volt az összes többi szervezendő dologra koncentrálni.

Az esküvő előtti második személyes találkozót már egyenesen annyira vártuk, mintha csak egy rég nem látott baráttal való találkozásra készültünk volna. Itt mindent véglegesítettünk, pedig volt néhány változás az első megbeszélésünkhöz képest, de mindent profin és mérhetetlenül rugalmasan kezeltél. A találkozó után már alig vártuk,hogy eljöjjön a nagy nap és végre megmutathassunk Téged mindenkinek.
De jó visszagondolni azokra a napokra. 🙂

Végül eljött hát a várva várt nap és minden tökéletes volt! Nem is gondoltuk, hogy ennyi meglepetés vár ránk Tőled. Mindent magabiztosan kézben tartottál, minden úgy alakult, hogy elterveztük és végül mindenkit lenyűgöztél! Külön hatalmas elismerés, hogy az elmaradhatatlan repülésed utáni fájó bokával is kitartottál, mindezt észrevehetetlenül. Nem is vitás: Nélküled egészen biztosan nem lett volna ennyire jó buli. Bárcsak minden hónapban megismételhetnénk!
Annyira jó érzés hallani a barátoktól, rokonoktól azokról a pozitív, vicces, varázslatos pillanatokról (és ezáltal utólag részeseivé válni), amikor szűk körben szórakoztattad őket, mert mi épp másokkal voltunk elfoglalva és nem lehettünk ott. Nagyon hiányzik július 9-e és bizony nagyon hiányzol Te is!

Szívből gratulálunk, kedves Péterünk, remek showt hoztál össze!
Végtelenül hálásak vagyunk Neked, hogy az elejétől a végéig mindig ott voltál, fáradhatatlanul, jókedvűen, varázslatosan! Leírhatatlan megtiszteltetés ez számunkra! Köszönjük Neked, Te utánozhatatlan, nagybetűs BŰVÉSZ-CEREMÓNIAMESTER!

Kívánunk az elkövetkező sok-sok évre nagyon jó egészséget Neked és a családodnak, tengernyi boldogságot minden napra, valamint legalább olyan jó bulikat, mint amilyen a miénk volt és persze rengeteg varázslatot!
Reméljük, hogy hamarosan találkozunk, hiszen a társaságból már vannak, akik kiszemeltek Téged maguknak! 🙂

Üdv

Zsani & Jocó