FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Ajánlási listából válogatva megtetszett a bűvész-ceremóniamester kombináció, kapcsolatba kerültünk és már az első találkozásnál sikerült elvarázsolni minket, legyen az szó szerinti, vagy átvitt értelemben, így nem volt nehéz meghozni a döntést, hogy ő legyen nálunk a CM. 😊
A közvetlen, laza stílus, és a mögötte lévő tapasztalat, profizmus nagyon tetszett. A nagy napon se jött elő olyan szituáció, amikor bármi gond lett volna, vagy legalábbis mi nem vettünk észre semmit.
Sok segítséget kaptunk már előre. Kaptunk kezdeti forgatókönyv tervet, rengeteg ötletet, tippet, amik a nagy napon hasznosak voltak.

A többi, általunk választott szolgáltatóval is gördülékenyen ment minden, nekünk semmi dolgunk nem volt ezekkel az apróságokkal. Minden úgy ment, ahogy előre megbeszéltük.
Az esküvő során a násznép tájékoztatása és irányítása is gond nélkül ment, kifejezetten tetszett a rugalmasság, hogy a történésekhez igazítottan voltak játékok, trükkök és amíg mi készülődtünk, addig sem unatkoztak a többiek.
Ha már vendégek… ők is mind pozitív visszajelzést adtak, mindenkinek tetszett a szervezettség, na meg a bűvésztrükkök, amikre sokan a mai napig keresik a választ, hogy miként is történt. =D
Nincs nagy tapasztalatunk se esküvő, se ceremóniamesterek terén, de az biztos, hogy nekünk sikerült, nyugodtan és boldogan átélni az eseményeket és pont így volt tökéletes!
Köszönjük a közreműködést! 🙂