FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Bemutatkozás

Elsősorban szinkronszínészként dolgozom, színpadi bűvészelőadásokon is fellépek, illetve 2006 óta esküvőkön, bűvész-ceremóniamesterként szórakoztatom az ifjú párokat és meghívott vendégeiket. Egyik legkülönlegesebb munkám 2014-ben adódott, amikor a Kőszegi Várszínház „Vízkereszt vagy bánom is én” előadásában trükkmesterként vettem részt, Znamenák István rendező felkérésére. Sokszor kérnek fel céges konferenciák, rendezvények műsorvezetőjének, ahol egy-két apró varázslattal teszem oldottabbá a hangulatot.

A bűvészetet 2004 óta tanulom, nagyszerű bűvészek, szemináriumok és bűvészrendezvények aktív résztvevőjeként fejlesztve tudásomat. Repertoáromat a legújabb bűvésztrükkök tudatos keresésével és megtanulásával folyamatosan bővítem és frissítem, így a céges és egyéb rendezvényeken, önálló előadásokon, partikon, leánybúcsúkon, születésnapi bulikon, zsúrokon, esküvőkön, és gyerekműsorokon mindig az alkalomhoz legjobban illő és leghatásosabb számokkal tudom lenyűgözni a közönséget.

Az előadó-művészet általam művelt ágai közül a bűvészet bizonyult a legközvetlenebb műfajnak. Ezzel a humoros és azonnali katarzist kiváltó műfajjal igazán felejthetetlenné lehet tenni egy-egy rendezvényt, partit vagy ünnepséget. A bűvészet az egyik legcsodálatosabb előadó-művészeti forma, hiszen azonnali érdeklődést és elismerést vált ki a nézőből.

Műsorok

Gyerekműsor: (5 éves kor felett)
20-30 perces humoros műsor, a gyerekek aktív bevonásával:
óvodában a farsanghoz, húsvéthoz, mikulásünnepséghez, karácsonyi ünnepséghez kapcsolódóan
születésnapi zsúron

Mikromágia – bűvészet testközelben:
A mikromágia a közelről megtapasztalás miatt mindig a legnagyobb érdeklődésre számot tartó műfaj. A mikromágia biztosítja legjobban a személyes élményt. Kiválóan alkalmas partikon, állófogadásokon arra, hogy „megtörje a jeget” és jó hangulatot teremtsen, és így a vendégek között kialakuljon a közvetlen kommunikáció. Nincs szükség színpadra, hangosításra, mégis különleges szórakoztatást biztosít!
A mikromágia leggyakoribb kellékei a kártya, a kendő, az érme, a kötél, és különböző hétköznapi tárgyak (pl.: öngyújtó, fogselyem, papírpénz, gyufa, stb.).

Színpadi műsor:
Egyszerre 10 vagy akár 3-400 nézőt is szórakoztató humoros előadás. Itt színpadi kellékek használatával tréfálom meg, varázsolom el nézőimet, akik a mutatványok aktív részesévé válnak.

Színpadi műsor + mikromágia:
A mikromágia és a színpadi műsor céges és egyéb rendezvényekre, születésnapi bulira, leánybúcsúra, stb. egyaránt ajánlható, ahogyan ezek kombinációja is. Ekkor a program a következőképpen épül fel:
egy 35-45 perces, színpadi műsorszámokból álló előadás
a szinpadi műsort követően, igény szerint, asztalról asztalra járva, illetve állófogadásokon a résztvevők között – gyakorlatilag a szemük előtt – születik meg a varázslat. Ennek időtartama – megegyezéstől és a résztvevők számától függően – általában 1-2 óra.