FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Kedves Jegyespár!

Ceremóniamesterként 2008 óta, 2010-től pedig mint bűvész-ceremóniamester veszek részt esküvőkön; ez a kifejezés azóta az én nevemmel forrt egybe az esküvőszakmában. Én találtam ki és én voltam az első, aki e két gyönyörű hivatást együttesen alkalmazta. Azóta is az egyetlen olyan ceremóniamester vagyok, aki ebben a formában főállásban, évente 25-40 ifjú párnak teszi varázslatossá a nagy napját!

Az ESZSZÉ Egyesületnek (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) megalakulása óta a tagja vagyok. A jegyespároknak az egyesületbeli minősített tagságom garanciát jelent az általam elvégzett munka minőségére nézve.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett program segít a jó hangulat fenntartásában vagy azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé, varázslatosabbá teszem a mulatságot.

A kezdetektől fogva rengeteg trükköt alakítottam át speciálisan az esküvőkre, hogy ott minden tekintetben megállják a helyüket. Ezek a “varázslatok” rövidek, az ifjú párról és az esküvőről szólnak. A csodák végén pedig jön az elmaradhatatlan katarzis, a véget nem érő taps, mely egyértelműen az ifjú párnak szól.
Fontos szempont lehet a döntésetekben az is, hogy a szerződéskötéstől egészen a lakodalom napjáig segítséget tudok Nektek nyújtani a szervezésben, hiszen a több száz sikeres esküvőn rengeteg tapasztalatot szereztem.

Már az első találkozás alkalmával végigbeszéljük a nagy nap eseményeit, és a beszélgetésünk alapján általam elkészített forgatókönyvet a szerződés megkötésekor át is adom nektek. Ez a forgatókönyv végigkíséri a felkészülési folyamatot és segítségetekre lesz abban, hogy ne tévedjetek el az események útvesztőjében.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt, és egyedülálló szolgáltatást kínáló ceremóniamester segítségét, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

Amennyiben Ti is varázslatos nagy napot szeretnétek, akkor ne várjatok tovább! Keressetek meg még ma!

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok!

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Adri és Miki

Az esküvő dátuma: 2023-06-23

"Mikor Péterrel másodjára találkoztunk kiállításon rájöttünk, hogy az eredetileg vőfélyesre tervezett esküvőnket, már nem tudjuk elképzelni nélküle. A szervezésben óriási segítség volt - egyrészt a forgatókönyvvel, másrészt azzal, hogy megnyugtatott egy szuper stresszes menyasszonyt. A nagy napunkon aztán egészen a lagziig nagyszerű, profi munkát végzett, mindent kézben tartott, intézett - még arra is odafigyelt, hogy a kreatív fotózáson, a nagy melegben igyunk egy kis vizet. Majd a mi kis varázslatos, tökéletesen megszervezett szentivánéji esküvőnk, a vacsora után nem sokkal, áram nélkül maradt egész reggelig - se zene, se klíma, se csapvíz, se (valami rejtélyes oknál fogva) sör. Feladtuk a leckét, de Péter emberfeletti erővel és igyekezettel mentette a menthetőt. Neki köszönhetjük, hogy a körülmények ellenére, megkaptuk amire vágytunk: egy igazán egyedi és emlékezetes esküvőt, amit az egész násznép élvezett."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Barbi és Dani

Az esküvő dátuma: 2023-06-17

"Annyira megtetszett nekünk Péter munkássága, hogy a dátumunkat is hozzá igazítottuk. Néha szoktunk járni bűvészestekre, ezért hozzánk közel áll ez a világ, szeretjük ha elvarászolnak minket. Abban biztosak voltunk, hogy vőfély helyett inkább ceremóniamesterre bíznánk a nagy napunk levezénylését és rögtön szimpatikus volt, hogy Péter mindezt bűvésztrükkökkel megspékelve teszi. Mindkét személyes találkozónk szuper volt, kártya és egyéb trükkökkel nyitotta és zárta a megbeszélést, amit mi egyszerűen imádtunk. Részletes forgatókönyvet kaptunk tőle, melyet remekül tudtunk használni a nagy nap szervezéséhez, mert nem béreltünk fel külön esküvőszervezőt. A nagy napunkat is varázslatossá tette, időben érkezett, intézett mindent amit kellett, irányította a vendégeket, többek között a kiscsoportos fotózásnál is, ami nagy segítség volt ahhoz hogy behozzuk a korábbi csúszást. Az este folyamán szintén bűvésztrükkökkel kötötte össze a különböző programelemeket és mindenféle varázslatokkal szórakoztatta az éppen nem táncoló vagy vacsorázó vendégeinket. Soha egy percre sem kételkedtünk abban, hogy mi őt szeretnénk és az esküvőnkön tökéletesen beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Tapasztalata nagyon megnyutató volt, stílusa, személyisége pedig, garantálta a jó hangulatot. Abrakadabra! :)"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Noncsi es Béci

Az esküvő dátuma: 2023-06-03

"Kedves Péter! Ezúton is szeretnénk megköszönni,hogy ilyen mértékben varázslatossá tetted esküvőnket. A vendégeinket teljesen elbűvölted és természetesen bennünket is már az első találkozásunkkor. Nagyon meg voltunk elégedve, sőt 😉 Hálásak vagyunk mindenért, örülünk, hogy te lehettél a ceremóniamesterünk. További sok sikert, és kívánjuk,hogy még számtalan pár Nagy Napját tedd ugyanilyen varázslatossá. Nagyon sok szeretettel, Noémi es Béci"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók