FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Kedves Jegyespár!

Ceremóniamesterként 2008 óta, 2010-től pedig mint bűvész-ceremóniamester veszek részt esküvőkön; ez a kifejezés azóta az én nevemmel forrt egybe az esküvőszakmában. Én találtam ki és én voltam az első, aki e két gyönyörű hivatást együttesen alkalmazta. Azóta is az egyetlen olyan ceremóniamester vagyok, aki ebben a formában főállásban, évente 25-40 ifjú párnak teszi varázslatossá a nagy napját!

Az ESZSZÉ Egyesületnek (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) megalakulása óta a tagja vagyok. A jegyespároknak az egyesületbeli minősített tagságom garanciát jelent az általam elvégzett munka minőségére nézve.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett program segít a jó hangulat fenntartásában vagy azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé, varázslatosabbá teszem a mulatságot.

A kezdetektől fogva rengeteg trükköt alakítottam át speciálisan az esküvőkre, hogy ott minden tekintetben megállják a helyüket. Ezek a “varázslatok” rövidek, az ifjú párról és az esküvőről szólnak. A csodák végén pedig jön az elmaradhatatlan katarzis, a véget nem érő taps, mely egyértelműen az ifjú párnak szól.
Fontos szempont lehet a döntésetekben az is, hogy a szerződéskötéstől egészen a lakodalom napjáig segítséget tudok Nektek nyújtani a szervezésben, hiszen a több száz sikeres esküvőn rengeteg tapasztalatot szereztem.

Már az első találkozás alkalmával végigbeszéljük a nagy nap eseményeit, és a beszélgetésünk alapján általam elkészített forgatókönyvet a szerződés megkötésekor át is adom nektek. Ez a forgatókönyv végigkíséri a felkészülési folyamatot és segítségetekre lesz abban, hogy ne tévedjetek el az események útvesztőjében.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt, és egyedülálló szolgáltatást kínáló ceremóniamester segítségét, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

Amennyiben Ti is varázslatos nagy napot szeretnétek, akkor ne várjatok tovább! Keressetek meg még ma!

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok!

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Noncsi es Béci

Az esküvő dátuma: 2023-06-03

"Kedves Péter! Ezúton is szeretnénk megköszönni,hogy ilyen mértékben varázslatossá tetted esküvőnket. A vendégeinket teljesen elbűvölted és természetesen bennünket is már az első találkozásunkkor. Nagyon meg voltunk elégedve, sőt 😉 Hálásak vagyunk mindenért, örülünk, hogy te lehettél a ceremóniamesterünk. További sok sikert, és kívánjuk,hogy még számtalan pár Nagy Napját tedd ugyanilyen varázslatossá. Nagyon sok szeretettel, Noémi es Béci"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Tündi és Gyuri

Az esküvő dátuma: 2023-05-27

"Kedves Péter! Az esküvőnk tervezésekor az első pillanattól kezdve szerettünk volna valami különlegeset mert mindketten nagyon szeretjük a bűvészkedést, ezért arra esett a választásunk. Amikor Gyuri megtalált Téged, aki igazából 2 az 1-ben szerepet töltesz be, nem volt kérdés, hogy Te vagy a Mi emberünk. 😊 Köszönjük, hogy bevarázsoltad a Nagy napunkat a fantasztikus trükkjeiddel, köszönjük, hogy segítettél és irányítottad az eseményeket, és köszönjük, hogy részese voltál házas életünk első napjának. 😊 A násznép, a szolgáltatók, a felszolgálók és persze mi is csak felsőfokokban tudunk beszélni mind a személyedről, mind a tehetségedről, és tényleg kívánjuk, hogy maradj mindig ilyen varázslatos ember. 🤩 Bárki, aki szeretne egy megbízható, jó megjelenésű, kedves és tehetséges ceremóniamestert, teljes szívvel ajánljuk, hogy válasszon Téged, mert valóban egy mágikus napot tudsz kreálni néhány apró kellék és persze a személyiséged segítségével. 😉 Ahogy az egyik trükködben is fogalmaztál, a döntések sorozata nagyon fontos...és mi a legjobban döntöttünk abban, hogy Téged választottunk! 😊 Kívánjuk, hogy még nagyon sok házasulandó pár döntsön ilyen jól és válasszon Téged! 😉 Bízunk benne, hogy Neked is emlékezetes nap marad! 😊 U.I. Egy ideig még biztosan téma lesz a trükkök megfejtése a családi összejöveteleken, de persze nincs értelme agyalni rajtuk, hiszen így titokzatosan marad meg az igazi varázsuk. 🤪🙃 Üdv, Tündi és Gyuri"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Gyöngyi és Roli

Az esküvő dátuma: 2023-05-20

"Egy barátunk esküvőjén láttuk Pétert munka közben, ennek hatására Roli kijelentette, hogy ő ahhoz az egy dologhoz ragaszkodik, hogy Péter legyen a ceremóniamesterünk. Nem csalódtunk, nagyon jó hangulatot teremtett. Még aki szkeptikus volt, a beavatott rokonok közül, a végén az is azt mondta, hogy tényleg nagyon jó hangulatot teremtett. Azóta is vannak akik azon agyalnak, hogy egyik másik trükköt, hogyan csinálhatta. A fotós és a videós, rögtön vissza is kockázott pár trükköt, de még így sem jöttek rá. Mindamellett egyáltalán nem lopja el a pár elől a showt, tudja a határt, hogy azért mégis a menyasszony és a vőlegény legyen a középpontban. A kisebb gyerekek is imádták. Olyan jól kézben tartja az egész estét, annak minden mozzanatát, hogy nektek semmin sem kell aggódni, minden úgy lesz, ahogyan előre megbeszéltétek. A másik, hogy az előzetes egyeztetés után, úgy fogjátok érezni, mintha egy barátotok lenne a ceremóniamesteretek. Bátran válasszátok 🙂 Ami még pozitívum, hogy bent a teremben is varázsol párat, de pont azért hogy a buli legyen a lényeg, kimegy a kint levegőző, pihenő emberekhez, unatkozó gyerekekhez és közvetlenül nekik, kisebb csoportokban is mutat pár kártyatrükköt, tüntet el és többszöröz meg tárgyakat, hogy azok akik épp nem táncolnak se unatkozzanak. Már azon agyalunk, hogy mi lenne az a következő esemény, amire elhívnánk."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók