FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Kedves Jegyespár!

Ceremóniamesterként 2008 óta, 2010-től pedig mint bűvész-ceremóniamester veszek részt esküvőkön; ez a kifejezés azóta az én nevemmel forrt egybe az esküvőszakmában. Én találtam ki és én voltam az első, aki e két gyönyörű hivatást együttesen alkalmazta. Azóta is az egyetlen olyan ceremóniamester vagyok, aki ebben a formában főállásban, évente 25-40 ifjú párnak teszi varázslatossá a nagy napját!

Az ESZSZÉ Egyesületnek (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) megalakulása óta a tagja vagyok. A jegyespároknak az egyesületbeli minősített tagságom garanciát jelent az általam elvégzett munka minőségére nézve.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett program segít a jó hangulat fenntartásában vagy azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé, varázslatosabbá teszem a mulatságot.

A kezdetektől fogva rengeteg trükköt alakítottam át speciálisan az esküvőkre, hogy ott minden tekintetben megállják a helyüket. Ezek a “varázslatok” rövidek, az ifjú párról és az esküvőről szólnak. A csodák végén pedig jön az elmaradhatatlan katarzis, a véget nem érő taps, mely egyértelműen az ifjú párnak szól.
Fontos szempont lehet a döntésetekben az is, hogy a szerződéskötéstől egészen a lakodalom napjáig segítséget tudok Nektek nyújtani a szervezésben, hiszen a több száz sikeres esküvőn rengeteg tapasztalatot szereztem.

Már az első találkozás alkalmával végigbeszéljük a nagy nap eseményeit, és a beszélgetésünk alapján általam elkészített forgatókönyvet a szerződés megkötésekor át is adom nektek. Ez a forgatókönyv végigkíséri a felkészülési folyamatot és segítségetekre lesz abban, hogy ne tévedjetek el az események útvesztőjében.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt, és egyedülálló szolgáltatást kínáló ceremóniamester segítségét, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

Amennyiben Ti is varázslatos nagy napot szeretnétek, akkor ne várjatok tovább! Keressetek meg még ma!

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok!

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Saci és Peti

Az esküvő dátuma: 2023-07-08

"Nem csak költői túlzás, hogy ajándék volt nekünk a Peti, mert tényleg ő volt nekünk az első nászajándék, Apukámék jóvoltából és hát a dolog költői oldalán is, minden túlzás nélkül állíthatom ezt… Ott volt nekünk támogatással, ötletekkel és bátorítással mindig, ha szükségünk volt rá. Nem lehetünk elég hálásak ezért neki. A nagy napon minden olyan gördülékenyen zajlott, hogy szinte észre sem vettük, hogy eltelik az egész. Gyakorlatilag bökkenők nélkül. (Leszámítva, hogy elszaggattuk a menyecskeruhám zipzárját… de az egy másik történet. 😊) A vendégeink még most is emlegetik a szuper varázslatokat (igen az expecto patronum ezennel elmehet messzire… 😀 ), amikkel szórakoztatta őket, arról nem is beszélve, amikor mi voltunk a trükkök alanyai leesett az állunk, minden alkalommal. Összességében nem tudok mást mondani, mint hogy tökéletes és felejthetetlen napot köszönhetünk a Petinek. A mi csodákkal teli nagy napunkat."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Mesi és Peti

Az esküvő dátuma: 2023-07-01

"Kedves Peti! Mit is mondhatnánk hiszen tudtuk előre, hogy Te leszel a tökéletes alany arra a feladatra, hogy levezényeld a nagy napunkat. Először is, ez 3 évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy kedves barátunk esküvőjére mentünk és megragadta a figyelmünket az, hogy milyen profin van levezényelve az esküvő. A szórakoztatás része, csak hab volt a tortán. Petivel (férjemmel) eldöntöttük már akkor, ha esküvőnk lesz, számunkra nem is lesz kérdés, hogy Téged fogunk választani. Amikor eljött a pillanat, két dátum között vívódtunk. Ezekből az egyik Neked már foglalt volt, így hát úgy voltunk vele, akkor az a dátum lesz amikor Te ráérsz😀. Ugyanazt a profi munkát kaptuk, amit 3 éve láttunk, ennyi embert terelgetni nem könnyű feladat. Nagyon hálásak vagyunk Neked a hangulatért, a sok segítségért, mindenért. Ilyen ceremóniamestert kívánok mindenkinek az esküvőjükre☺️☺️"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Anita és Ákos

Az esküvő dátuma: 2023-06-24

"Az interneten találtunk rá Petire, és a videói alapján egyértelmű volt számunkra, hogy őt kérjük fel, tegye varázslatossá az esküvőnk napját. A profizmusa végett rögtön tudtuk, hogy biztos kezekben van a nagy napunk. Az esküvőn elbűvölt mindenkit, szuper meglepetésekkel dobta fel az estét, és nagyon jól kezelte a “váratlan” helyzeteket. Hálásak vagyunk a munkájáért ♥️"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók