FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Kedves Jegyespár!

Ceremóniamesterként 2008 óta, 2010-től pedig mint bűvész-ceremóniamester veszek részt esküvőkön; ez a kifejezés azóta az én nevemmel forrt egybe az esküvőszakmában. Én találtam ki és én voltam az első, aki e két gyönyörű hivatást együttesen alkalmazta. Azóta is az egyetlen olyan ceremóniamester vagyok, aki ebben a formában főállásban, évente 25-40 ifjú párnak teszi varázslatossá a nagy napját!

Az ESZSZÉ Egyesületnek (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) megalakulása óta a tagja vagyok. A jegyespároknak az egyesületbeli minősített tagságom garanciát jelent az általam elvégzett munka minőségére nézve.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett program segít a jó hangulat fenntartásában vagy azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé, varázslatosabbá teszem a mulatságot.

A kezdetektől fogva rengeteg trükköt alakítottam át speciálisan az esküvőkre, hogy ott minden tekintetben megállják a helyüket. Ezek a “varázslatok” rövidek, az ifjú párról és az esküvőről szólnak. A csodák végén pedig jön az elmaradhatatlan katarzis, a véget nem érő taps, mely egyértelműen az ifjú párnak szól.
Fontos szempont lehet a döntésetekben az is, hogy a szerződéskötéstől egészen a lakodalom napjáig segítséget tudok Nektek nyújtani a szervezésben, hiszen a több száz sikeres esküvőn rengeteg tapasztalatot szereztem.

Már az első találkozás alkalmával végigbeszéljük a nagy nap eseményeit, és a beszélgetésünk alapján általam elkészített forgatókönyvet a szerződés megkötésekor át is adom nektek. Ez a forgatókönyv végigkíséri a felkészülési folyamatot és segítségetekre lesz abban, hogy ne tévedjetek el az események útvesztőjében.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt, és egyedülálló szolgáltatást kínáló ceremóniamester segítségét, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

Amennyiben Ti is varázslatos nagy napot szeretnétek, akkor ne várjatok tovább! Keressetek meg még ma!

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok!

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Zsani & Jocó

Az esküvő dátuma: 2016-07-09

"Kedves Péter! Kereken két hónapja! 🙂 Nehéz szavakba önteni, de valami hihetetlenül fantasztikusan fenomenális volt a nagy napunk! S az, hogy ez így lehetett, nagyon nagy részben a Te érdemed is! A mai napig hol elérzékenyülve, hol nevetve gondolunk vissza július 9-ére, a napra, amelynek forgatókönyvét végtelenül profin, rengeteg tapasztalatodból merítve állítottad össze, meghallgatva és beépítve a személyes kéréseinket. De nemcsak elkészült ez a forgatókönyv, hanem a zseniális vezényleteddel meg is valósult belőle minden, akkor és ott, ahol ezt elterveztük, s ennek eredményeként elvarázsoltál mindenkit: a legkisebbektől a legnagyobbakig, a rokonoktól barátokig, természetesen beleértve minket is. Emlékszünk, hogy már az első személyes találkozó utáni percben tudtuk, hogy Rád van szükségünk. Meggyőzött minket a tapasztalatod, a személyiséged, a közvetlenséged és nem utolsó sorban a varázslataid. Nyugodtak voltunk, hiszen éreztük, hogy jó kezekben leszünk nagyjából fél év múlva. Ez hatalmas segítség volt, hiszen elég volt az összes többi szervezendő dologra koncentrálni. Az esküvő előtti második személyes találkozót már egyenesen annyira vártuk, mintha csak egy rég nem látott baráttal való találkozásra készültünk volna. Itt mindent véglegesítettünk, pedig volt néhány változás az első megbeszélésünkhöz képest, de mindent profin és mérhetetlenül rugalmasan kezeltél. A találkozó után már alig vártuk,hogy eljöjjön a nagy nap és végre megmutathassunk Téged mindenkinek. De jó visszagondolni azokra a napokra. 🙂 Végül eljött hát a várva várt nap és minden tökéletes volt! Nem is gondoltuk, hogy ennyi meglepetés vár ránk Tőled. Mindent magabiztosan kézben tartottál, minden úgy alakult, hogy elterveztük és végül mindenkit lenyűgöztél! Külön hatalmas elismerés, hogy az elmaradhatatlan repülésed utáni fájó bokával is kitartottál, mindezt észrevehetetlenül. Nem is vitás: Nélküled egészen biztosan nem lett volna ennyire jó buli. Bárcsak minden hónapban megismételhetnénk! Annyira jó érzés hallani a barátoktól, rokonoktól azokról a pozitív, vicces, varázslatos pillanatokról (és ezáltal utólag részeseivé válni), amikor szűk körben szórakoztattad őket, mert mi épp másokkal voltunk elfoglalva és nem lehettünk ott. Nagyon hiányzik július 9-e és bizony nagyon hiányzol Te is! Szívből gratulálunk, kedves Péterünk, remek showt hoztál össze! Végtelenül hálásak vagyunk Neked, hogy az elejétől a végéig mindig ott voltál, fáradhatatlanul, jókedvűen, varázslatosan! Leírhatatlan megtiszteltetés ez számunkra! Köszönjük Neked, Te utánozhatatlan, nagybetűs BŰVÉSZ-CEREMÓNIAMESTER! Kívánunk az elkövetkező sok-sok évre nagyon jó egészséget Neked és a családodnak, tengernyi boldogságot minden napra, valamint legalább olyan jó bulikat, mint amilyen a miénk volt és persze rengeteg varázslatot! Reméljük, hogy hamarosan találkozunk, hiszen a társaságból már vannak, akik kiszemeltek Téged maguknak! 🙂 Üdv Zsani & Jocó"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók