FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Kedves Jegyespár!

Ceremóniamesterként 2008 óta, 2010-től pedig mint bűvész-ceremóniamester veszek részt esküvőkön; ez a kifejezés azóta az én nevemmel forrt egybe az esküvőszakmában. Én találtam ki és én voltam az első, aki e két gyönyörű hivatást együttesen alkalmazta. Azóta is az egyetlen olyan ceremóniamester vagyok, aki ebben a formában főállásban, évente 25-40 ifjú párnak teszi varázslatossá a nagy napját!

Az ESZSZÉ Egyesületnek (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) megalakulása óta a tagja vagyok. A jegyespároknak az egyesületbeli minősített tagságom garanciát jelent az általam elvégzett munka minőségére nézve.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett program segít a jó hangulat fenntartásában vagy azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé, varázslatosabbá teszem a mulatságot.

A kezdetektől fogva rengeteg trükköt alakítottam át speciálisan az esküvőkre, hogy ott minden tekintetben megállják a helyüket. Ezek a “varázslatok” rövidek, az ifjú párról és az esküvőről szólnak. A csodák végén pedig jön az elmaradhatatlan katarzis, a véget nem érő taps, mely egyértelműen az ifjú párnak szól.
Fontos szempont lehet a döntésetekben az is, hogy a szerződéskötéstől egészen a lakodalom napjáig segítséget tudok Nektek nyújtani a szervezésben, hiszen a több száz sikeres esküvőn rengeteg tapasztalatot szereztem.

Már az első találkozás alkalmával végigbeszéljük a nagy nap eseményeit, és a beszélgetésünk alapján általam elkészített forgatókönyvet a szerződés megkötésekor át is adom nektek. Ez a forgatókönyv végigkíséri a felkészülési folyamatot és segítségetekre lesz abban, hogy ne tévedjetek el az események útvesztőjében.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt, és egyedülálló szolgáltatást kínáló ceremóniamester segítségét, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

Amennyiben Ti is varázslatos nagy napot szeretnétek, akkor ne várjatok tovább! Keressetek meg még ma!

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok!

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Evelin és Norbi

Az esküvő dátuma: 2023-07-22

"Peti varázslatosan levezényelte a Nagy Napunkat. Szó szerint 🙂 Már az elején tudtuk, hogy Petit szeretnénk felkérni ceremóniamesternek, ezért hozzá igazítottuk az esküvőnk napját. Tudtuk, hogy tökéletes nap lesz, de hogy ennyire... Már az előkészületek alatt is végig támogatott minket, elvarázsolta a rossz időt és hihetetlen profizmusával szórakoztatott minket és a vendégeinket is. A legjobb érzés számunkra, hogy mindenki nagyon jól érezte magát, sokat nevettünk, leesett állal néztük a bűvésztrükköket, és rengeteget táncoltunk. Peti végig figyelte a vendégeinket, amikor látta, hogy valaki az asztalánál ült, odament hozzá és elővette varázslatos kártyapakliját. Nélküle nem sikerült volna ennyire csodálatosan megszervezni az esküvőnket. Ő számunkra nem csak egy ceremóniamester volt, annál sokkal többet nyújtott nekünk! Felejthetetlen élmény marad mindenki számára, ezért nagyon hálásak vagyunk NEKED! Mindenkinek tiszta szívünkből ajánljuk Petit! Nála jobbat nem is kívánhattunk volna! KÖSZÖNJÜK! :)"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Andi és Gergő

Az esküvő dátuma: 2023-07-15

""Vannak csodák, amik sosem érnek véget" ... Peti is egy ilyen csoda! Még csak 10 perce beszélgettünk, amikor egy fontos hívást kapott. Ebben a pár percben, amikor elvonult, mi egymásra néztünk, és már tudtuk, hogy Ő lesz a ceremóniamesterünk. Nagyon sok tanáccsal látott el minket a szervezés alatt, bármikor a rendelkezésünkre állt, és támogatott minket. Nagyszerű forgatókönyvet raktunk össze a segítségével, amit sikerült is megvalósítanunk. Peti ügyesen, lendületesen terelgette a násznépet egész este, folyamatosan szórakoztatott úgy, hogy mindig mi maradhattunk a középpontban. Ez a nap számunkra varázslatosan telt, amit Ő még tovább fűszerezett. Ha valaki egy jószívű, segítőkész, és szakmájában abszolút profi ceremóniamestert keres, tiszta szívvel ajánljuk Őt. Hálásak vagyunk minden segítségedért! Szimszálábim!"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Saci és Peti

Az esküvő dátuma: 2023-07-08

"Nem csak költői túlzás, hogy ajándék volt nekünk a Peti, mert tényleg ő volt nekünk az első nászajándék, Apukámék jóvoltából és hát a dolog költői oldalán is, minden túlzás nélkül állíthatom ezt… Ott volt nekünk támogatással, ötletekkel és bátorítással mindig, ha szükségünk volt rá. Nem lehetünk elég hálásak ezért neki. A nagy napon minden olyan gördülékenyen zajlott, hogy szinte észre sem vettük, hogy eltelik az egész. Gyakorlatilag bökkenők nélkül. (Leszámítva, hogy elszaggattuk a menyecskeruhám zipzárját… de az egy másik történet. 😊) A vendégeink még most is emlegetik a szuper varázslatokat (igen az expecto patronum ezennel elmehet messzire… 😀 ), amikkel szórakoztatta őket, arról nem is beszélve, amikor mi voltunk a trükkök alanyai leesett az állunk, minden alkalommal. Összességében nem tudok mást mondani, mint hogy tökéletes és felejthetetlen napot köszönhetünk a Petinek. A mi csodákkal teli nagy napunkat."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók