FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Kedves Jegyespár!

Ceremóniamesterként 2008 óta, 2010-től pedig mint bűvész-ceremóniamester veszek részt esküvőkön; ez a kifejezés azóta az én nevemmel forrt egybe az esküvőszakmában. Én találtam ki és én voltam az első, aki e két gyönyörű hivatást együttesen alkalmazta. Azóta is az egyetlen olyan ceremóniamester vagyok, aki ebben a formában főállásban, évente 25-40 ifjú párnak teszi varázslatossá a nagy napját!

Az ESZSZÉ Egyesületnek (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) megalakulása óta a tagja vagyok. A jegyespároknak az egyesületbeli minősített tagságom garanciát jelent az általam elvégzett munka minőségére nézve.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett program segít a jó hangulat fenntartásában vagy azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé, varázslatosabbá teszem a mulatságot.

A kezdetektől fogva rengeteg trükköt alakítottam át speciálisan az esküvőkre, hogy ott minden tekintetben megállják a helyüket. Ezek a “varázslatok” rövidek, az ifjú párról és az esküvőről szólnak. A csodák végén pedig jön az elmaradhatatlan katarzis, a véget nem érő taps, mely egyértelműen az ifjú párnak szól.
Fontos szempont lehet a döntésetekben az is, hogy a szerződéskötéstől egészen a lakodalom napjáig segítséget tudok Nektek nyújtani a szervezésben, hiszen a több száz sikeres esküvőn rengeteg tapasztalatot szereztem.

Már az első találkozás alkalmával végigbeszéljük a nagy nap eseményeit, és a beszélgetésünk alapján általam elkészített forgatókönyvet a szerződés megkötésekor át is adom nektek. Ez a forgatókönyv végigkíséri a felkészülési folyamatot és segítségetekre lesz abban, hogy ne tévedjetek el az események útvesztőjében.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt, és egyedülálló szolgáltatást kínáló ceremóniamester segítségét, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

Amennyiben Ti is varázslatos nagy napot szeretnétek, akkor ne várjatok tovább! Keressetek meg még ma!

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok!

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Reni és Dani

Az esküvő dátuma: 2017-09-08

"Mai napig mindenki emlegeti Péter nevét, ha az esküvőnkről van szó. Nemcsak az egyedülálló személyisége, humora és profizmusa miatt, hanem mert az egész esküvőnket flottul, gördülékenyen, teli meglepetésekkel vezényelte le. Ennek ellenére sohasem volt "sok". Tökéletesen érezi mikor kell egy picit átvennie az irányítást, mikor jöhetnek a játékok, mikor szükséges egy két asztalnál megnevettetni a vendégeket, de azt is, ha épp csak hagyni kell áramolni a hangulatot. Az esküvők egyik legfontosabb szereplője a ceremóniamester, boldog vagyok, hogy mi a legjobbat választottuk."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Fanni & Roland

Az esküvő dátuma: 2017-05-04

"Kedves Péter! Még egyszer köszönjük azt a profizmust, ami végig kísérte a legszebb napunkat. Ha újra átélhetnénk ezt a napot, akkor is téged választanánk és bátran ajánlunk Téged mindenkinek. Csodálatos volt veled együtt, köszönjük. A visszajelzések alapján a vendégeknek is nagyon tetszetek a műsoraid! Fanni & Roland"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Betti és Laci

Az esküvő dátuma: 2017-04-28

"Kedves Péter!!! Bámulatos esténk volt együtt!! Nagyon Szépen Köszönjük Neked!!! Igazán Profi, Szerethető és Varázslatos Személyiség vagy, amit teljesen átadtál nekünk egy estére!! Nekünk pont erre volt szükségünk!! Vagyis Rád!!!❤👌👏 Köszönjük!! Az első perctől kezdve jól éreztem mindezt!!;) A nyugalmad..nyugalmat adott nekünk is! A varázslataid..varázslatot adott nekünk is!!;) Reméljük Te is jól érezted Magad!!! Hálás Köszönet Mindenért! Nagyon megszerettünk!! Sok sok pusziiiii Betti&Laci"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók