FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Kedves Jegyespár!

Ceremóniamesterként 2008 óta, 2010-től pedig mint bűvész-ceremóniamester veszek részt esküvőkön; ez a kifejezés azóta az én nevemmel forrt egybe az esküvőszakmában. Én találtam ki és én voltam az első, aki e két gyönyörű hivatást együttesen alkalmazta. Azóta is az egyetlen olyan ceremóniamester vagyok, aki ebben a formában főállásban, évente 25-40 ifjú párnak teszi varázslatossá a nagy napját!

Az ESZSZÉ Egyesületnek (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) megalakulása óta a tagja vagyok. A jegyespároknak az egyesületbeli minősített tagságom garanciát jelent az általam elvégzett munka minőségére nézve.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett program segít a jó hangulat fenntartásában vagy azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé, varázslatosabbá teszem a mulatságot.

A kezdetektől fogva rengeteg trükköt alakítottam át speciálisan az esküvőkre, hogy ott minden tekintetben megállják a helyüket. Ezek a “varázslatok” rövidek, az ifjú párról és az esküvőről szólnak. A csodák végén pedig jön az elmaradhatatlan katarzis, a véget nem érő taps, mely egyértelműen az ifjú párnak szól.
Fontos szempont lehet a döntésetekben az is, hogy a szerződéskötéstől egészen a lakodalom napjáig segítséget tudok Nektek nyújtani a szervezésben, hiszen a több száz sikeres esküvőn rengeteg tapasztalatot szereztem.

Már az első találkozás alkalmával végigbeszéljük a nagy nap eseményeit, és a beszélgetésünk alapján általam elkészített forgatókönyvet a szerződés megkötésekor át is adom nektek. Ez a forgatókönyv végigkíséri a felkészülési folyamatot és segítségetekre lesz abban, hogy ne tévedjetek el az események útvesztőjében.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt, és egyedülálló szolgáltatást kínáló ceremóniamester segítségét, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

Amennyiben Ti is varázslatos nagy napot szeretnétek, akkor ne várjatok tovább! Keressetek meg még ma!

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok!

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Szandi és Balázs

Az esküvő dátuma: 2019-09-13

"Kedves Péter! Most, hogy már kezdünk feleszmélni a körülöttünk zajló események után, szeretnénk megköszönni az esküvőnk nagyszerű levezényelését. Már az első találkozásunknál is éreztük, hogy Benned 100%-ban megbízhatunk, amit az eddig kapott vissza jelzések is igazolnak. Elvarázsoltál mindenkit. Reméljük, hogy fogunk még találkozni más esküvőn is. Mi nyugodt szívvel ajánlunk mindenkinek. Szeretettel: Szandi és Balázs ♠️♥️♦️♣️🃏"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Anna és Dávid

Az esküvő dátuma: 2018-09-22

"Kedves Péter! 🙂 Ezúton szeretnék még egyszer köszönetet mondani, hogy 4 éve felejthetetlenné tetted a lagzinkat Köbölkúton... Mi sem lehet erre jobb bizonyíték, minthogy nemrég egy olyan lagziban voltunk, ahol jelen volt egykori fotósunk és vendégeink egy része és az esti beszélgetések alatt, mindegyikük szóvá tette, hogy azóta sem voltak olyan különleges lagziban, mint amilyen a miénk volt! (Még az azóta jó pár lagziban megfordult fotós is!) Mindenki a bűvész ceremóniamestert emelte ki, mint legnagyobb élmény... a trükköket, játékokat és tréfákat emlegették és az elképesztő hangulatot, amit nagyon nagy százalékban neked köszönhettünk! 🙂 Remélem még sok-sok évig benne leszel az iparban és egyszer újra találkozunk egy lagzin, hogy elvarázsold az esténket, ezúttal vendégként... 😀"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Napsi és Imi

Az esküvő dátuma: 2017-10-07

"Már akkor tudtuk, hogy Petit szeretnénk ceremóniamesternek az esküvőnkre, amikor még valaki más nagy napján kápráztatott el minket. Teljesen egyedi és nagyon látványos az a fajta szórakoztatás, amit ő nyújt, de mellette a háttérben is vér profin rendezgeti a szálakat. Nemcsak hogy összeállított nekünk egy ütős forgatókönyvet, de mindent meg is tett, hogy valóra váltsa az elképzeléseinket. A felmerülő problémákat azelőtt megoldotta, hogy mi egyáltalán észrevettük volna. És nem utolsósorban varázslatos hangulatot biztosított a vendégeinknek, akik azóta is emlegetik. :)"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók