FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Kedves Jegyespár!

Ceremóniamesterként 2008 óta, 2010-től pedig mint bűvész-ceremóniamester veszek részt esküvőkön; ez a kifejezés azóta az én nevemmel forrt egybe az esküvőszakmában. Én találtam ki és én voltam az első, aki e két gyönyörű hivatást együttesen alkalmazta. Azóta is az egyetlen olyan ceremóniamester vagyok, aki ebben a formában főállásban, évente 25-40 ifjú párnak teszi varázslatossá a nagy napját!

Az ESZSZÉ Egyesületnek (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) megalakulása óta a tagja vagyok. A jegyespároknak az egyesületbeli minősített tagságom garanciát jelent az általam elvégzett munka minőségére nézve.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett program segít a jó hangulat fenntartásában vagy azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé, varázslatosabbá teszem a mulatságot.

A kezdetektől fogva rengeteg trükköt alakítottam át speciálisan az esküvőkre, hogy ott minden tekintetben megállják a helyüket. Ezek a “varázslatok” rövidek, az ifjú párról és az esküvőről szólnak. A csodák végén pedig jön az elmaradhatatlan katarzis, a véget nem érő taps, mely egyértelműen az ifjú párnak szól.
Fontos szempont lehet a döntésetekben az is, hogy a szerződéskötéstől egészen a lakodalom napjáig segítséget tudok Nektek nyújtani a szervezésben, hiszen a több száz sikeres esküvőn rengeteg tapasztalatot szereztem.

Már az első találkozás alkalmával végigbeszéljük a nagy nap eseményeit, és a beszélgetésünk alapján általam elkészített forgatókönyvet a szerződés megkötésekor át is adom nektek. Ez a forgatókönyv végigkíséri a felkészülési folyamatot és segítségetekre lesz abban, hogy ne tévedjetek el az események útvesztőjében.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt, és egyedülálló szolgáltatást kínáló ceremóniamester segítségét, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

Amennyiben Ti is varázslatos nagy napot szeretnétek, akkor ne várjatok tovább! Keressetek meg még ma!

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok!

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Feri és Fruzsina

Az esküvő dátuma: 2020-02-29

"Petit nem lehet megunni. Két esküvőn is láttuk, mielőtt felkértük volna, hogy legyen ceremóniamester a miénken is, és új trükkökkel kápráztatott el bennünket és a vendégeinket is. Az előadásmódja modern, kifinomult, minden igényt kielégítő, és az atombiztos forgatókönyvének hála minden pár biztonságban érezheti magát mellette. Köszönjük szépen!"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Eszter & Máté

Az esküvő dátuma: 2019-11-09

"Ahoy Kapitány! Ferge... Most figyelj, - TEGES! Az este fergeteges volt 😁 hihetetlenül örülünk, hogy rád találtunk, jobb ceremóniamesterünk nem is lehetett volna. A hangulat amit teremtettél mind a vendégeinket mind a Gastland személyzetét lenyűgözte. Ahogy sokaktól hallottam, nem tudtak betelni azzal hogy nem sablonos volt hanem varázslatos 😁. Másokat is sikerült meggyőznöd hogy szükség van ceremóniamesterre az esküvőn és ahogy tudom többen is kértek névjegyet tőled 😊 szóval remélem találkozunk még párszor. Bár tisztában voltunk a forgatókönyvel, azért minket is értek meglepetések amiknek nagyon örültünk. Nagyon köszönjük hogy a nagy napunkat levezényelted, bátran tudunk ajánlani mindenkinek 😉."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Tímea és Tamás

Az esküvő dátuma: 2019-09-20

"Kedves Péter! Ígéretünkhöz híven írjuk most Neked az összeszedett, bővebben is kifejtett gondolatainkat a Veled közösen megélt Nagy napunkról! 😉 Már az első találkozás után tudtuk, hogy Rád fog esni a választásunk. A vendégeink most is jó szívvel emlegetnek és azóta is törik a fejüket, hogy: " Ezt a trükköt, hogy csinálta a Péter?" 😀 Szórakoztak a varázslataidon, nagyokat nevettek a humoros játékokon! Köszönjük, hogy emelted a nap színvonalát jelenléteddel! Ami pedig számunkra az egyik legfontosabb volt, hogy nyugodtan élvezhettük az esküvőnk minden pillanatát mert fantasztikus profizmussal vezényeltél le mindent és még a váratlan helyzeteket is (amiből volt egy pár 😅) játszi könnyedséggel oldottad meg! Bátran fogjuk ajánlani a neved a Ceremóniamestert kereső ismerőseinknek! 😉 Hálás szívvel köszönünk mindent! Timi & Tomi"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók