FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Kedves Jegyespár!

Ceremóniamesterként 2008 óta, 2010-től pedig mint bűvész-ceremóniamester veszek részt esküvőkön; ez a kifejezés azóta az én nevemmel forrt egybe az esküvőszakmában. Én találtam ki és én voltam az első, aki e két gyönyörű hivatást együttesen alkalmazta. Azóta is az egyetlen olyan ceremóniamester vagyok, aki ebben a formában főállásban, évente 25-40 ifjú párnak teszi varázslatossá a nagy napját!

Az ESZSZÉ Egyesületnek (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) megalakulása óta a tagja vagyok. A jegyespároknak az egyesületbeli minősített tagságom garanciát jelent az általam elvégzett munka minőségére nézve.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett program segít a jó hangulat fenntartásában vagy azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé, varázslatosabbá teszem a mulatságot.

A kezdetektől fogva rengeteg trükköt alakítottam át speciálisan az esküvőkre, hogy ott minden tekintetben megállják a helyüket. Ezek a “varázslatok” rövidek, az ifjú párról és az esküvőről szólnak. A csodák végén pedig jön az elmaradhatatlan katarzis, a véget nem érő taps, mely egyértelműen az ifjú párnak szól.
Fontos szempont lehet a döntésetekben az is, hogy a szerződéskötéstől egészen a lakodalom napjáig segítséget tudok Nektek nyújtani a szervezésben, hiszen a több száz sikeres esküvőn rengeteg tapasztalatot szereztem.

Már az első találkozás alkalmával végigbeszéljük a nagy nap eseményeit, és a beszélgetésünk alapján általam elkészített forgatókönyvet a szerződés megkötésekor át is adom nektek. Ez a forgatókönyv végigkíséri a felkészülési folyamatot és segítségetekre lesz abban, hogy ne tévedjetek el az események útvesztőjében.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt, és egyedülálló szolgáltatást kínáló ceremóniamester segítségét, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

Amennyiben Ti is varázslatos nagy napot szeretnétek, akkor ne várjatok tovább! Keressetek meg még ma!

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok!

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Brigi és Jocó

Az esküvő dátuma: 2021-08-06

"Szia Péter! Szeretnénk megköszönni a munkádat, a türelmedet és rugalmasságodat, a sok segítséget, amit az este folyamán nyújtottál. Sikerült másokat is elvarázsolnod, így biztos vagyok benne, hogy hamarosan újabb nagy napokon találkozunk még! ❤️ További minden jót kívánunk!"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Fanni és Ádám

Az esküvő dátuma: 2021-06-26

"Sziasztok. Ne is olvassátok tovább...gyorsan foglalózátok le Pétert, ha még másik pár nem tette meg. Negatívumot nem tudok írni. Pozitív dolgokat majd más leírja, higgyétek el, minden igaz lesz 😉 Meglepetésben nem lesz hiány ;)"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Teo és Milán

Az esküvő dátuma: 2021-06-19

"Draga Peterunk! Nem is tudom hol kezdjem. Eloszor is ne haragudj, hogy csak most irunk, de kellett egy kis ido, hogy kipihenjuk magunkat. 😀 Csodalatos voltal es elkepesztoen halasak vagyunk mindazert, amit tettel ertunk az eskuvon! Mindenki teljes mertekben meg volt elegedve! 🙂 Nalad jobb ceremoniamesterunk nem is lehetett volna! ❤"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók