FEHÉR PÉTER, A BŰVÉSZ – CEREMÓNIAMESTER
Profi ceremóniamester az esküvőtökre – mert kell Nektek

Kedves Jegyespár!

Ceremóniamesterként 2008 óta, 2010-től pedig mint bűvész-ceremóniamester veszek részt esküvőkön; ez a kifejezés azóta az én nevemmel forrt egybe az esküvőszakmában. Én találtam ki és én voltam az első, aki e két gyönyörű hivatást együttesen alkalmazta. Azóta is az egyetlen olyan ceremóniamester vagyok, aki ebben a formában főállásban, évente 25-40 ifjú párnak teszi varázslatossá a nagy napját!

Az ESZSZÉ Egyesületnek (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) megalakulása óta a tagja vagyok. A jegyespároknak az egyesületbeli minősített tagságom garanciát jelent az általam elvégzett munka minőségére nézve.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. A zene és a tánc legtöbbször fontos része a lakodalomnak, ám a vendégek is elfáradnak néha. Ilyenkor egy-egy előre megbeszélt, jól levezetett program segít a jó hangulat fenntartásában vagy azok az apró „varázslatok”, amelyekkel – bűvész-ceremóniamesterként – még különlegesebbé, varázslatosabbá teszem a mulatságot.

A kezdetektől fogva rengeteg trükköt alakítottam át speciálisan az esküvőkre, hogy ott minden tekintetben megállják a helyüket. Ezek a “varázslatok” rövidek, az ifjú párról és az esküvőről szólnak. A csodák végén pedig jön az elmaradhatatlan katarzis, a véget nem érő taps, mely egyértelműen az ifjú párnak szól.
Fontos szempont lehet a döntésetekben az is, hogy a szerződéskötéstől egészen a lakodalom napjáig segítséget tudok Nektek nyújtani a szervezésben, hiszen a több száz sikeres esküvőn rengeteg tapasztalatot szereztem.

Már az első találkozás alkalmával végigbeszéljük a nagy nap eseményeit, és a beszélgetésünk alapján általam elkészített forgatókönyvet a szerződés megkötésekor át is adom nektek. Ez a forgatókönyv végigkíséri a felkészülési folyamatot és segítségetekre lesz abban, hogy ne tévedjetek el az események útvesztőjében.

Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy életetek legfontosabb napján szívesen vennétek igénybe egy tapasztalt, és egyedülálló szolgáltatást kínáló ceremóniamester segítségét, vegyétek fel velem a kapcsolatot! A személyes találkozó után ráértek eldönteni, hogy az általam kínált szolgáltatás elnyerte-e a tetszéseteket.

Amennyiben Ti is varázslatos nagy napot szeretnétek, akkor ne várjatok tovább! Keressetek meg még ma!

A BLOG menüben rövid, de nagyon hasznos cikkeket találtok!

Fehér Péter
a bűvész-ceremóniamester

Visszajelzések

Nóri és Dani

Az esküvő dátuma: 2023-09-30

"Már az esküvőszervezés kezdetén tudtuk, hogy az átlagostól eltérő ceremóniamestert szeretnénk a nagy napra. Péterrel az első találkozás is olyan volt, mintha mindig is ismertük volna egymást. Azonnal megvolt a kölcsönös szimpátia. A szervezés során mindig minden kérdésünkre azonnal válaszolt. Az ötleteinket segített megvalósítani és az esetleges aggodalmaink kapcsán is megnyugtatott. Csodálatosan koordinálta a napot, előzetesen annyira jól összeállítottuk együtt az ütemtervet, hogy minden nagyon flottul ment. Egyáltalán nem volt rohanás, nyugodtan meg tudtunk élni minden pillanatot, hiszen Péter maximálisan levette a vállunkról a terhet. Nagyon tetszett, hogy az este folyamán beiktatott szórakoztató trükkjei, játékai nem csak a násznépet, hanem minket is meglepetésként értek. Ha újra ceremóniamestert kéne választanunk, nem döntenénk máshogy."

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Janka és Norbi

Az esküvő dátuma: 2023-09-15

"Iszonyatosan jó Nagy napunk volt és ebben Petinek hatalmas szerepe volt. Jóval többet adott hozzá, mint bármelyik ceremóniamester, akit valaha láttunk. Egyben tartotta az eseményt, sosem volt üresjárat. Teljes mértékben rábízhattuk magunkat. 100%-ban odafigyelt ránk is és a vendégeinkre is. Magán bűvészelőadásokat tartott, szórakoztatta a násznépet folyamatosan. Eleinte azt hittük főleg a gyerekeket fogja lekötni a bűvészkedés, de nem csak 😀 Anyuka szólt rá a gyerekeire, hogy "Psszt, figyelj, most nézzük bűvész bácsit". Ha varázslatos napot akartok tényleg ne habozzatok!"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Dorina és Zoli

Az esküvő dátuma: 2023-09-02

"Ajánlási listából válogatva megtetszett a bűvész-ceremóniamester kombináció, kapcsolatba kerültünk és már az első találkozásnál sikerült elvarázsolni minket, legyen az szó szerinti, vagy átvitt értelemben, így nem volt nehéz meghozni a döntést, hogy ő legyen nálunk a CM. 😊 A közvetlen, laza stílus, és a mögötte lévő tapasztalat, profizmus nagyon tetszett. A nagy napon se jött elő olyan szituáció, amikor bármi gond lett volna, vagy legalábbis mi nem vettünk észre semmit. Sok segítséget kaptunk már előre. Kaptunk kezdeti forgatókönyv tervet, rengeteg ötletet, tippet, amik a nagy napon hasznosak voltak. A többi, általunk választott szolgáltatóval is gördülékenyen ment minden, nekünk semmi dolgunk nem volt ezekkel az apróságokkal. Minden úgy ment, ahogy előre megbeszéltük. Az esküvő során a násznép tájékoztatása és irányítása is gond nélkül ment, kifejezetten tetszett a rugalmasság, hogy a történésekhez igazítottan voltak játékok, trükkök és amíg mi készülődtünk, addig sem unatkoztak a többiek. Ha már vendégek... ők is mind pozitív visszajelzést adtak, mindenkinek tetszett a szervezettség, na meg a bűvésztrükkök, amikre sokan a mai napig keresik a választ, hogy miként is történt. =D Nincs nagy tapasztalatunk se esküvő, se ceremóniamesterek terén, de az biztos, hogy nekünk sikerült, nyugodtan és boldogan átélni az eseményeket és pont így volt tökéletes! Köszönjük a közreműködést! :)"

Péter szolgáltatásaira adott csillagok száma (1-5): ★★★★★ - 100%


Videók